Jom Tengok: Venus. The Coolest Cat Ever?

Assalamualaikum.
Salam muhibbah.. Beberapa hari ni tatau la pasai pa mood nak update blog ni tetiba ke laut cina selatan.. Maybe sebab badan ni xberapa nak sihat kot.. Tapi xpa, aku gagahkan jugak diri ni untuk menulis something kat sini.. Hehe..  Kali ni aku nak perkenalkan kat hgpa sekoq lagi kucing yang femes.. Nama kucing ni Venus.. Dia ni dijumpai di ladang ternakan tenusu lebih kurang 3 tahun yg lepas.. n sekarang dia dah berusia lebih 3 tahun dah.. Dia siap ada page FB sendiri kot.. Lebih seratus ribu like page dia.. Haha.. mengalahkan retisss.. Ni FB dia, Venus' page.. Nak tau apa yg special sangat dengan Venus ni sampai dia femes tara tu? Jom tengok gambaq Venus!










Yep, thats it.. Venus ni dilahirkan dengan rupa yg sangat unik.. Tengok mata dia, sebelah biru, sebelah kuning.. Cool kan? Sekarang, Venus ni dah besaq, dah siap ada anak lagi.. Haha.. Bahagia dia.. Kalau manusia dapat rupa mcm ni, msti mcm2 tohmahan n kutukan yg masyarakat bagi kan? Nasib baiklah Venus ni kucing! :D Kalau nak tau perkembangan Venus ni lagi, boleh la melawat facebook page dia..

Assalamualaikum.
*******************
Jemput Komen
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger