Sembang2: Wake Up Hakimi!

Assalamualaikum.
Salam muhibbah.. Minggu depan start final exam. Minggu ni study week sepatutnya aku pulun study.. Tapi malangnya minggu ni berlalu mcm angin bertiup di kepala Harith Iskandar.. Haluuuss jaa.. Xrasa struggle untuk study langsung.. Bukak buku sat, pastu ngantuk pastu tidoq.. bukan nak paksa diri or lawan sikit ngantuk tu.. Adohai kimi.. Satu lagi, bukak buku sat, pastu nampak laptop pastu online pastu tengok movie pastu tidoq.. * sila geleng kepala tanda hgpa pun xstuju aku berperangai cmni..  Dah? Ok good.. I will try to push myself a bit.. I'll kick my own pungkoq if I still take the time left for granted.. Come on kimi, hg usaha sikit nnt hg yg seronok.. Hg xmau tengok ka muka mak hg happy mcm first sem haritu.. Hg dah lupa ka abah hg belanja makan celebrate result hg haritu.. Xnak ada kali kedua ka untuk those wonderful things wahai mohamad hakimi!  Wake Up!


Yeah, dengaq kata Gandalf tu, hg xstudy nnt hg xpass... Sorrylah hgpa noh, terpaksa baca pesanan n peringatan aku kat diri aku sendiri ni.. Saja nak kongsi ngan hgpa tentang keberadaan aku sekarang ni. But dont worry, bukannya aku xstudy truih.. Aku study gak, cuma sikit.. Insha Allah aku akan cuba pulun sikit lagi..  Kalau bukan aku yg usaha untuk diri aku, sapa lagi yg nak usahakan kan? Yg nak masuk dewan exam n jawab exam tu aku sendiri gak.. Kalau xstudy, nak tercirit dalam dewan exam tu pun dah xberguna lagi dah..



Tudia, bekalan macam2 ada.. Harapnya xsia sia lah bekalan2 tu.. Orait, jom jom jom! Jom bukak buku n x tidoq masa baca buku tu! Jom! Haha.. Kepada member2 yang bakal final exam jugak tu, semoga berjaya k.. Semoga dipermudahkan segala urusan hgpa.. Eh, urusan kita.. Orait gengs,  setakat ini sahaja k.. :D



Assalamualaikum
*********************
Jemput Komen
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger