Sembang2: Dilemma Tidoq?


Assalamualaikum.
Salam muhibbah.. I just finished revising for my Thailand's paper tomorrow morning which is just about a few hours from now.. I dont know what to do.. Nak tidoq ka nak terus berjaga.. 


Sebenaqnya aku dok tengah boring ni.. So aku pun buatla kartun atas ni.. bila dok buat cartoon ni, hilang sikit boring aku.. n sedaq xsedaq dah nak subuh dah pun...So berakhirlah dilemma tidoq aku tadi tuu..haha.. Sorrylah hgpa terpaksa melayan ke-boringan n ke-randoman aku ni.. :D Anyways, doakan aku untuk paper thailand ni k.. This is the last paper for this semester.. Lepas tu, aku merdeka seketika.. Yezza! xsabaq nak merasa bahagianya dah habis final exam ni..Hehe.. Oklah noh hgpa.. Sampai sini dulu lah aku merepek noh.. 

Assalamualaikum.
*****************
Jemput Komen.

 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger