Sembang2:Funny fakta menarik :)

Assalamualaikum saudara dan saudari sekalian..Smiley
 apa khabar kah anda? malam ni saya akan berbicara seperti orang2 zaman batu malaysia.. mungkin itu kedengaran agak over tetapi anda dapat saya punya point kan? oklah, anda sihat? alhamdulillah..kalau sakit pun alhamdulillah( dosa anda sedang dicuci) ..malam ini patik akan menyenaraikan  10 fakta yg menarik n lawak(not really) yg tuan2 hamba boleh gunakan sebagai general knowledge.... tanpa membuang masa, marilah kita sama2 saksikan fakta2 trberkenaan..Smiley


funny fakta menarik 1: secara purata, seorang manusia menghabiskan masa 3 tahun di dalam tandas..
 Smiley
funny fakta menarik2 : objek yg paling banyak org amerika tercekik ialah pencungkil gigi ( what!?)
Smiley
funny fakta menarik 3: ketinggian hgpa dibahagikan dengan lapan akan dapat ketinggian kepala hgpa..
 Smiley
funny fakta menarik 4: kalau dikira btul2, tenaga seorang lelaki lebih kuat daripada seekor kuda..(dont get me  
                                                                                                                                                                                                    wrong)
Smiley

funny fakta menarik 5: sebatang pensel 2b tu boleh melukis garisan sepanjang 35 batu..( wow!)
 Smiley
funny fakta menarik 6: kebanyakkan habuk kat bawah katil kita tu sebenaqnya cell2 kita yg dah mati.
.Smiley
funny fakta menarik 7:mustahil untuk kita bunuh diri sendiri dengan menahan nafas..
 Smiley
funny fakta menarik 8:api boleh di hidupkan mengunakan ais..(how? i dont know too)
 Smiley
funny fakta menarik 9:kuku kita ni akan tumbuh lebih cepat pada hari2 yg sejuk..
 Smiley
 funny fakta menarik 10: wanita kelip mata twice as much as lelaki..
Smiley 

sebenarnya, fakta2 ni xlawak pun kan? ..saja ja  nak menimbulkan persoalan...mesti hgpa tertanya tanya tang mana yg lawaknya????? well..thats my motif (padahal lawak x jd) hehe...aku saja ja buh emoticon2 tu suma, nak bg meriah sikit entry kali ni...hehe...saja nak share2 ja..
oklah..until next time..assalamualaikum.. :)
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger