Sembang2:Wordless Wednesday... Xdala wordless sangat pun..(Tajuk pun dah panjang)

Assalamualaikum..
Salam muhibbah.. Tadi sebelum kelas Sejarah English, aku terasa nak ke tandas.. Nak p basuh muka sat.. Jadual aku padat sikit arini.. Hari rabu.. N kelas Sejarah English tu kelas last untuk hari ni.. So, mmg time tu berat kelopak mata ni naik sampai 12 kilo la.. G basuh muka.. Masa nak p basuh muka tu aku ternampak ada something dok gerak2 kat atas kubah masjid UPM ni.. aku ingatkan bendera parti politik yang melekat atas tu.. Rupa2nya tu orang.. Depa dok cat kubah masjid tu.. Meh tengok gambar depa..


Bukan selalu dapat tengok view cmni, so aku amek la gambaq.. hehe.. Aku rasa macam tertarik nak try buat sama.. Macam best ja.. Tapi mesti bahaya kan.. So, tabik sikit kat brader2 ni yang berani n sanggup tolong cat kubah masjid walaupun dalam keadaan yang merbahaya cmtu... 



Tu ja kot.. hehe.. Adios..
Assalamualaikum
**************
Jemput Komen

 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger