Pengalaman: Result Dah Keluar..Alhamdulillah

Assalamualaikum..
Salam muhibbah.. Sekarang ni hati tengah berbunga bunga.. hehe.. Berbunga n bersyukur sangat2... Lega xterkata.. Dulu aku ada buat entry mintak kawan2 tolong doakan aku untuk final exam sem 1.. N malam ni dah keluar pun result exam tu... Sebenaqnya dah lama dah student2 UPM bleh cek result masing2.. Tapi xofficial la..  n aku pun dah lama dah cek.. Tapi xbrani nak kata apa2, sebab result yg tu belum official lagi... Tapi yang malam ni punya mmg yg official punya..  n lega sangat sebab yang keluar tu sama mcm yg aku tengok sebelum ni... Xdala dapat sampai 4 flat.. Tapi Alhamdulillah..




Slip periksa aku..
Slip periksa eden yang sangat fake.


Jadi aku nak ucapkan berbanyak banyak terima kasih kat mak ayah aku,adik bradik, lecturer2, kat kawan2, kat someone2, kat hgpa2 suma yang ada mendoakan kejayaan aku tempoh hari.. Doa2 kalian sangat2lah aku hargai.. Mak aku selalu pesan, "Kalau hg nak something tu, kena la buat something to get it.. Kalau hg dok gatai lobang hidung, xkanlah nak suruh Si Bengkok tu mai garukan hidung hg kot, kenalah garu sendiri... (Bengkok tu nama kucing kami.. skang ni badan dia dok berkurap)"


Aku buat entry cuma nak kongsikan keseronokkan aku ngan hgpa2 yang rajin nak luangkan sikit masa untuk bukak blog aku ni.. Aku tau xramai pun yang baca ni, tapi aku hargai setiap sorang daripada hgpa.. sebab tu aku nak kongsi ngan hgpa.. Makaseh yer hgpa2.. :) Oklah, sampai sini ja kot untuk kali ni.. 

"Kalau hg nak something tu, kena la buat something to get it.. Kalau hg dok gatai lobang hidung, xkanlah nak suruh Si Bengkok tu mai garukan hidung hg kot, kena garu sendiri."

Si Bengkok.


Assalamualaikum
****************
Jemput Komen

 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger