Sembang2: Sayonara.. Balik UPM !






Esok dah nak balik UPM... tatau nak kata apa perasaan aku sekarang ni..Nak kata sedih, xsedih sangat.. Nak kata seronok pun  jelas2 dah hipokrit kat situ.. haha.. So, sekarang ni perasaan aku just tengah2..Tapi bila mengenangkan yang aku balik UPM tu untuk menuntut ilmu, ada mai satu perasaan yang berkobar-kobar sikit nak melangkah masuk upm balik.. sikit jela.. hehehe.. Btw, barang pun aku xbrapa nak kemas lagi..  Yep, sekarang ni.. detik ni.. saat ni.. jam menunjukkan 2.16 pagi 17 hb februari 2013...  Tapi barang aku dok berteraboq tara tu jugak..


Baju tu lipat elok dah.. tapi malas nak buh dalam beg.. muehehe..

ni pun sama... kantoi guna sabun serai wangiii.. haha


Padahai tiket aku esok pukul 10.30 pagi.. Bas Jelita.. Awat bas tu nama Jelita? Ntahlah, sebab bini tauke bas tu mmg cantik jelita kot.. haha.. 



So, hgpa doakanlah perjalanan aku selamat2 sumanya... Xda tersesat sampai ke Singapura ataupun sampai ke Sungai Petani balik.. haha... Harapnya, sem depan aku akan lebih pokus dalam kelas n dapat result yang lebih comel.. Kepada member2 yang akan memulakan sem baru jugak, aku ucapkan selamat berjuang kembali... Ingat, belajar tu satu perjuangan, n perjuang tu mmg semestinya akan penuh dengan dugaan.. Dugaan dari bermacam-macam sudut, emosi, rohani, fizikal dan mental.. So, kita sama2 cuba perkuatkan setiap sudat tu ( sudat pun boleh.. suduuut) supaya kita dapat hadapi dugaan yang akan datang nnt.. 

 Lepas ni akan jarang sikit berjoget kat sini sebab nak fokus kat assignments and exam and bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla.. So, lepas ni mmg entry tu, sebulan sekali la baru terupdate.. hehe.. Ok, semoga semuanya baik2 saja...Thats all dari aku untuk kali ni..

Assalamualaikum.
*****************
Jemput Komen

 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger