Gambar Kopi(11): Makhluk Laut Aneh?

Assalamualaikum..
Salam muhibbah... Pagi tdi sibuk aku  selesaikan segala masalah aku ngan ptptn... Finally settle gak sumanya.. Rasa mcm hilang satu beban kat otak aku ni.. Kalu x asyik dok pikiaq pasai ptptn ja.. Ada borang xcukup ka? Kat sini nak kena sign x? Nak cop tang mana?? Malam ni nak makan apa? (ok xda kena mengena..) hehe.. So, Ptptn(CHECK!).. Sekarang nak tunggu duet masuk je lah..Insyaallah la kalau xda sebarang masalah kat peringkat satu lagi tu.. So, kali ni aku just nak share ngan hgpa beberapa gambaq menatang2 laut aneh yg baru dijumpai.. Tengoklah k.. :)












So, thats about it..
Assalamualaikum..

 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger