xdak idea

Assalamualaikum n selamat petang kwn2...petang2 cmni aku tatau nak buat apa...nak tules entry pun xdak idea...langsung...so basically actually apparently aku just nak cakap benda yg merapu rapu kerapu dan penyapu ja petang ni..aku akan tules segala bnda yg terlintas kat kepala otak aku ...ke garisan....sedia........mula...... aku boring sangat sebab dah xkerja n membangkai ja kat umah...kerja dok online 24 jam..aku rasa la, kalau fb ataupun laptop ni bernyawa , dah lama dah dia lari dari rumah aku ataupun dia buat2 mati supaya aku tanam dia n dia tak payah nak tgok muka aku dah....


perenggan kedua..jarak skit..tab tab tab....aku nak kerja balik tp belum ready lagi kot tp aku nak kerja tp rsa mcm xsedia lg walaubagaimana pun aku nak kerja balik (ok, this is getting annoyying). aku nak tolong mak aku la...hehe..(alasan) aku nak buat mak aku epi...buat lawak bodoh kat dia..bg dia gelak...aku tau dia rindu suma anak2 dia so, aku nak cuba sedaya upaya bg dia epi,...abah kerja jauh..cian kat mak abah..tp aku respect depa sebb hubungan depa kekal 29 taun dah walaupun asyik2 kena berpisah..aku harap aku dengan cik f****n* nnt pun akan kekal together smpai ke kubur..amiin...


perenggan tiga..     aku nak bela kucing...aku rindu kat anak sedara aku.. :( aku ni dah xterurus dah..rambut serabai...pakai kain pelikat ja...kalu g duduk kat tengah2 pekan tu kompom2 dapat anugerah org gila paling ensem..( bajettt nyewww) ....nnt dah sambung degree, aku nak blajar btul2... bg dapat DL every sem n keluar sebagai mahasswa yg brjaya n x susahkan negara mahupun keluarga..aku xnak la buat demo kat tengah2 kl tu (politk seketka) aku nak jd ckgu yg baik..usahawan yg berjaya...hamba yg kuat imannya..anak yg soleh.... suami yg kuat (ehem2) n papa yg sporting... :) ok lah..setakat itu sahaja kemerapuan aku pada petang yg hening ini..aku nak g makan cendul ngan mmber jap...nak plan for reunion budak2 sekolah rendah dulu...

aku tau xramai yg  baca blog aku...tp pada yg baca tu, aku sayang n hargai sangat2 hgpa suma..k assalamualaikum...
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger