Movie Time : Senarai Filem Tahun 2014

Assalamualaikum,
Salam Muhibbah.. Tahun 2013 is coming to an end already? wahh.. It feels like baru yesterday I was struggling for my final exams untuk last semester, sekarang dah nak final exam untuk sem ni plak.. Sad sad.. Hehe.. Anyway, 2013 has been a really wonderful year for me and hopefully for you guys out there too.. Other than all the good memories it left me with, there were also some very good movies that I watched in 2013.. Lupa nak habaq, aku ni gila movie.. Orait, so there was Man of Steel, This is The End, Pacific Rim, At World's End, dan byk lagilah movie2 yang best yang ditayangkan dalam tahun 2013 ni..


Talking about movies, kepada penggemar2 filem especially filem barat, hgpa msti ternanti nanti what 2014 has got to offer to hgpa kan? (oh my english.....) Don't worry, kali ni aku nak kongsikan senarai filem2 luar negara yg bakal ditayangkan tahun 2014 nnt.. So, lets take a look at the senarai k!


January 2014 (40 Movies)

February 2014 (28 Movies)

March 2014 (25 Movies)

April 2014 (20 Movies)

May 2014 (14 Movies)

June 2014 (9 Movies)

July 2014 (9 Movies)

August 2014 (14 Movies)

September 2014 (11 Movies)

October 2014 (10 Movies)

November 2014 (9 Movies)

December 2014 (7 Movies)



Tudiaa..  ada The Amazing Spiderman 2, The Hobbit 3, Expendables 3, The Hunger Games 3.. Pergghh... Byknya filem2 best yang akan ditayangkan tahun depan.. Ada x sapa2 yang nak belanja aku tengok movie2 ni tahun depan.. Kalau ada boleh habaq siap2 noh.. Haha.. Orait, tu saja kot yang aku nak kongsikan kali ni.. Jumpa lagi di lain entri!



Assalamualaikum.
*************************
Jemput  Komen
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger