Jom Tengok: Rumah Paling Nipis Di Dunia?

Assalamualaikum..
Salam muhibbah... Dalam kita kat Malaysia ni dok pakat lawan rumah sapa paling besaq, sorang lelaki Poland ni dengan bangganya telah membina rumah yang paling nipis di dunia.. Rumah ni dibina kat Warsaw, Poland.. Keluasan rumah ni just 4 kaki lebar, 33 kaki dalam..tudia2.. kalu aku yg kena duduk dalam tu tobat xsampai seminit dah pengsan.. Almaklumlah, claustrophobia.. Nama orang yang bertanggungjawab buat rumah ni is Jakub Szczęsny...  Rumah ni lengkap dengan kelengkapan macam rumah2 org lain jugak.... ada dapuq, ada bilik tidoq, ada bilik ayaq dan sebagainya..  Xmo cakap banyak dah, hgpa tgok la sendiri noh..

Ni dia bahagian dalam rumah tu

Boleh baring je la noh..

Tiduq macam dalam perut mak..

Silap aribulan boleh mati sesak napaih dalam ni



Tudiaa.. siap ada tangga..

Plan 3D rumah tu..

Ni dari luaq..

Rumah tu dibina kat celahan antara dua bangunan..

Amacam, tringin dak nak buat rumah sekeping cmtu? kalau rsa macam nak cuba try test tu, hgpa buat lah sendiri noh.. xdapek la eden nak mnolong...  Hehe.. yg penting jangan hgpa p kacau rumah tangga orain sudah... :) Ok lah noh, tu ja kot for now.. 

Tingkatkan prestasi, Kurangkan kolestrol
Assalamualaikum

 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger