Berita Kopi: Gambar Terbaru di Gaza

Assalamualaikum..
Salam muhibah kwn2.. Moga2 kita semua berada dalam keadaan yg sihat walafiat la yer.. Aku just nak sharekan beberapa keping gambar terbaru tentang apa yg tgah jadik kat Gaza.. Aku harap aku boleh buat more than this to help our saudara kat sana... Tapi keadaan membataskan bnda yang aku boleh tolong... Apa yang aku mampu tolong is to doakan depa kat sana n to spread the news about what is happening there..Menurut sumber yang aku jumpa, setakat 6 hari Gaza dibedil ni, dah 120 nyawa terkorban..N ramai lagi yang cedera n trauma..  Harap2 ada la kesudahan kepada kemelut ni.. Btapa  berat mata kita memandang, berat lagi bahu depa menanggung seksa...


Ya Allah, Selamatkan bumi Gaza dan saudara2 kami di sana...

Sehari yg lepas


2 hari yang lepas


2 hari yg lepas

sehari yg lepas

3 hari yg lepas


Sehari lepas..


Sejak penapakkan Pencerobohan Israel ke atas Palestine pada 1946, sikit demi sikit depa ni meragut kedamain bumi Palestine.. Sikit demi sikit depa rompak tanah Palestine sampailah sekarang depa nak hapuskan terus bumi Palestine atas peta dunia ni... Kejam dan xreti nak berterima kasih langsung..Dayus!


Sama2lah kita doakan semoga Gaza bebas dari cengkaman rejim zionis Israel..Amin..
Assalamualaikum..


 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger