Jom Tengok: Kumbang Dalam Telinga? OMg!


Assalamualaikum..
Salam muhibbah suma..Just nak share ngan hgpa satu video yg best ... satu video yg best kalau hgpa ni jenis yg suka tgok video of insect coming out of humans' organ.. video yg aku nak share ni loya dia just level rendah ja.. so, hgpa yg lemah smangat tu pun boleh tgok gak... video ni menunjukkan Dr Ahilasamy dok tgah keluaqkan kumbang daripada telinga sorang pesakit ni... Aku pun tatau la cmna kumbang tu boleh berkenan nak menetap dalam telinga kwn kita ni.. maybe kos sara hidup kat dalam tu lebih murah kot.. hehe.. ok, jom tgok! (*dilarang tutup muka guna tapak tangan pastu tgok kot celah2 jari hgpa...toksah dok buat teruk.. haha.. )



Orait peeps, tu ja aku nak share ngan hgpa.. haha.. ada rasa loya2 x? satgi hilang la tu.. kalau hgpa rajin, hgpa tgok2 la video ulat dalam telinga n hidung yg lain tu noh..  Btw, lepas ni sebelum tidoq tu pastikan dulu keadaan sekeliling tu bersih daripada sebarang serangga2 berkemungkinan nak jadi pendatang tanpa izin dalam badan hgpa noh... thats about it..

Assalamualaikum..
 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger