Info: Ranking MRSM SPM 2013

Assalamualaikum.
Salam muhibbah.. Result untuk SPM 2013 dah pun keluaq.. Tamat dah debaran adik2 yg dok sabaq menunggu result SPM ni.. Harapnya result hgpa semua bertepatan lah dengan usaha yg hgpa dah berikan masa jawab SPM haritu.. Kalau dah usaha, tapi x dapat result yg  mcm hgpa harapkan, jgn sedih. Allah tengah uji hgpa.. Sabar.. Kalau x usaha tapi tetiba ja dapat result yg gempak, jgn terlampau seronok.. Allah tengah uji hgpa.. Bersyukur..  Remember, "SPM is something, but NOT everything" Ok? Macam biasalah, bila time result peperiksaan2 besar kat Malaysia ni keluaq, aku akan letakkan ranking sekolah2 kat Malaysia kat blog ni.. Selalunya aku akan letakkan ranking MRSM ngan SBP, tapi kali ni jumpa info tentang ranking MRSM semalaysia ja.. So, ini sajalah yg mampu aku kongsikan.


Tahniah MRSM TGB for being No.1 tahun ni.. Rasanya tahun sebelumnya pun depa jugak kan? Dahsyat btoi budak2 TGB ni.. Untuk junior2 aku kat MRSM Merbok, jgn sedih walaupun ranking kita mcm jatuh ja kalini, lepas ni pulun lagi.. Ingat ikrar kita, Merbok No.1! Orait, tu sajalah yg aku nak kongsikan kali ni.. Lepas ni aku try explore2 cari ranking SBP plak.. 

Assalamualaikum
*******************
Jemput Komen

 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger