Movie Time : Senarai Movies Tahun 2015


Assalamualaikum.
Salam muhibbah semua.. Rasanya belum terlambat lagi kot untuk aku ucapkan selamat tahun baru kat hgpa semua *Actually dah agak terlambat for that.. Anyway, tahun baru, azam baru, semangat baru, apa lagi yang baru tahun ni? Haaa.. ofcoz la banyak movies baru yang bakal keluaq kan.. Kepada kaki kaki movie & kaki kaki wayang kat luaq sana, hgpa msti excited to see what movies are coming out this year kan? Samalah, aku pun excited ni.. 2014 has left us with some pretty good and worth remembering forever movies (e.g. Interstellar, A Haunted House 2, The Purge 2, dan banyak lagi) So, our expectation have been set high for 2015, am I right?. Well, aku xrasa kita, para kaki movies akan kaciwa tahun ini sebab apa? sebab there are so many promising movies coming out this year.. So, lets go through the list , shall we?



January 2015 (26 Movies)

February 2015 (24 Movies)

March 2015 (20 Movies)

April 2015 (19 Movies)

May 2015 (10 Movies)

June 2015 (9 Movies)

July 2015 (12 Movies)

August 2015 (12 Movies)

September 2015 (10 Movies)

October 2015 (11 Movies)

November 2015 (10 Movies)

December 2015 (9 Movies)




Amacam? Are you ready for the ride? Secara peribadinya, aku excited nak tengok Ted 2, The Avenger, Mission Impossible, The Maze Runner 2, Insidious 3 & Sinister 2.. Cepatlah cepatlah, xsabaq nak tengok.. Kalau ada yang nak belanja aku tengok mana2 cerita kat atas ni, mohon roger2 k.. haha.. Orait.. Itu sahaja yang aku nak kongsikan kali ni.. You people have a great year ahead ok? Jaga iman, Jaga diri, Jaga Hati  InshaAllah semuanya ok.. Jumpa lagi di lain entry!*im not kidding about sapa2 yang nak belanja aku tengok movie tu k.. :P


Assalamualaikum.
*********************
Jemput Komen

 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger