Info: Kat Mana Nak Tengok Descendants of The Sun (DoTS)

Assalamualaikum.
Korang yang baca ni peminat Korean Drama Series ka? Kalau ya, msti korang tau series apa yang jadi kegilaan gadis-gadis remaja (teruna2 pun ada yang minat) pada masa sekarang ni kan? of coz la Descendants of The Sun ataupun ramai yang dok guna singkatan DoTS..Memang kejap kejap trending dekat twitter..Adakah cerita ni sebagus yang di tweet?  Aku xberapa nak tengok sangat dah drama korea sekarang, drama korea masa zaman2 winter sonata, sad sonata, autumn in my heart dulu ja aku layan.. Sekarang dah tak tengok dah.. Tapi disebabkan terlampau ramai yang dok membicarakan and dok tweet pasal drama DoTS ni, aku rasa macam terpanggil untuk tengok sama. Tapi aku belum tengok lagi ni, cuma mungkin bakal tengok.. So, kat mana aku nak tengok Descendants of The Sun (DoTS) ni? Haaa.. itulah persoalan pertama yang aku tanya.. dan keduanya, dah jauh sangat ka aku tertinggal? haha.. Setelah dicari gali dekat google, aku terjumpa satu site ni yang mana diorang sediakan koleksi siri Descendants of The Sun (DoTS) untuk beberapa episod awal dalam version HD.. Apa nama website tu? Haa.. Nama dia FMovies, ni link dia http://fmovies.to/film/descendants-of-the-sun.oply/7j7p31. Korang yang nak tengok Descendants of The Sun (DoTS) especially in HD, boleh try tengok situ.. Tapi diorang x habis upload sampai latest episode lagi.. So, korang tengok lah yang mana ada dulu k.. Entry hari ni pun pendek sahaja, sekadar nak kongsikan link ni dekat sesapa yang dok tertanya-tanya kat mana nak tengok Descendants of The Sun (DoTS) ni kan.. Jadi, lets see is this drama really that good, ataupun cuma hype semata-mata.






 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger