Info : Macam Mana Nak Download Lagu

Assalamualaikum
Salam Muhibbah! Hello kengkawan! This is going to be a short entry sebab dalam entri kali ni aku sekadar nak kongsikan dengan hgpa yg mana kaki layan lagu dekat youtube cara-cara untuk download lagu2 yang hg dok dengaq kat youtube tu dalam bentuk MP3.. Maybe ramai yang dah tau so, hgpa yg dah tau tu, boleh p baca entry-entry aku yang lain noh.. Mohon jgn blah dari blog ni..Jangan..jangan... Anyway, cara yang aku nak ajar ni adalah cara aku dok download lagu2 yang best from youtube masuk dalam laptop dalam bentuk MP3.. Lepas tu hgpa nak transfer masuk handphone ka, ipad ka, mp3 player ka, pandai2 lah noh usaha.. Orait, lets get to it, cara macam mana nak download video youtube dalam bentuk mp3 ataupun cara nak convert video youtube kepada mp3

It is very easy, very simple, everyone can do it. First of all, kenalah bukak youtube dulu, search video lagu yang hgpa nak download tu.. Nak search mana tu hgpa tau dah kan? Ok, search.. and bila dah keluar selections tu, klik saja yang mana hgpa rasa kualiti elok.. Kalau aku, selalunya aku akan klik dekat video " _________ lirik video".. Sebab apa x klik dekat official music video? sebab kalau dalam official music video selalunya ada extra2 shot dekat intro ataupun kat tengah2 mahupun dekat hujung2.. Jadi kalau nak full song sahaja, just klik dekat yg lirik video.. Macam kat bawah ni.



Ok, bila dah jumpa video yang hgpa berkenan, copy link video berkenaan dan masuk ke website ni https://www.youtube2mp3.cc/, just untuk confirmation, hgpa akan sampai ke webpage macam kat bawah ni..

https://www.youtube2mp3.cc/

Sekarang, nampak x kotak yg aku merahkan tu? paste kan link video yang hgpa copy tadi tu kat ruang tu.. Lepas dah paste, klik convert, within 3 saat akan keluar button download, then hgpa just klik button tu ok? Video hgpa akan didownload dalam format mp3.. Itu saja! Senang kan? hehe.. Sebelum ni susah nak download video youtube dalam format mp3 kan? tapi lately ni dah banyak sangat online apps/software yang boleh tolong kita nak download video youtube dalam format mp3.. So, lets just enjoy all the apps and make use of it to the fullest! haha.. Orait, itu sahaja yang aku nak kongsikan! Kepada hgpa yang nak download video youtube dalam format video sepantas 3 saat, boleh klik sini sini sini dan kalau nak tau mana nak tengok movie online, boleh klik sini sini sini.. Ok hgpa, aku cau dulu! Harap entry ini membantu!

Damai pada semua.





 

Kimi Jamai | Building Me. Copyright © 2008-2014 | Powered by Blogger